text1
text2
Ciutats.info+a Google+ Facebook Twitter Ciutats.info
HEADER generated in 0.0241 seconds

Carnaval Móra d’Ebre 2015

a1

El proper 14 i 15 de febrer es celebra a Móra d’ebre el Carnaval i i arriba ple d’activitats.

Programa:

14 de febrer

A les 19 hores: Concentració al passeig del Pont de totes les comparses i carrosses.

A les 19.30 hores: Gran Rua de Carnaval pels carrers: passeig del Pont, raval del Sol, Antoni Asens, Doctor Peris, Bonaire, avinguda Comarques Catalanes, Antoni Asens, Doctor Peris, Bonaire i Princesa fins a la plaça de la Cultura.

La rua tindrà l’acompanyament de l’espectacle Les Enfants; dels grups de percussió Poc Soroll, de Xerta, i Lo Golafre, de Remolins; i les xarangues La Murga, de la Fatarella; Tal com Sona, de Paüls; Fem Música, de Tortosa; i l’Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d’Ebre.

En arribar a la plaça de la Cultura: continua la gresca i la disbauxa a la Carpa de Carnaval.

Tot seguit, repartiment de llonganissa per a tots els participants a la Rua i entrega de premis a les comparses i carrosses guanyadores de la Rua de Carnaval 2015 (Inscripcions a l’Ajuntament, de 10 a 14 hores, fins el dia 13 de febrer). Hi haurà premi a les millors carrosses, a les comparses de més de 10 persones i a les comparses de menys de 10 persones. Les carrosses seran subvencionades amb 50 €.

Sopar popular, on cada comparsa s’haurà de portar el seu sopar. Durant el sopar i fins altes hores de la matinada, festa i música amb Imagina Ràdio. Hi haurà servei de bar.

15 de febrer

A les 17 hores: Concentració a la Plaça de Dalt de tots els nens i nenes disfressats i cercavila pels carrers: Bonaire, Princesa i plaça de la Cultura.

A les 17.30 hores, a la carpa de Carnaval situada a la Plaça de la Cultura: carnaval infantil, amb l’espectacle La Festa dels + Tumàcat, a càrrec de la companyia d’animació infantil Mestumàcat. Repartiment de cóc i xocolate per a tots els nens i nenes disfressats.
A les 18.30 hores, al Casal de Jubilats: Ball de disfresses i concurs, obert per a tothom que vulgui participar. Obsequis per totes les disfresses. Organitza: Associació de Jubilats i Pensionistes de Móra d’Ebre.
A la Biblioteca Comarcal

Durant la setmana del 9 al 14 de febrer: Photocall de Carnaval.

Dimecres 11 de febrer, a les 17.30 hores: Hora del conte: Carnava! A partir de 4 anys.

Organitza: Comissió de Festes i Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Móra d’Ebre.

 

Informació: Ajuntament de Móra d’Ebre